Stop Met Strugglen,
Start Met Stralen.
Stop met strugglen.
Start met stralen.
Gids voor bewustwording en inzicht zodat ook jij groeit
van zelftwijfel naar zelfvertrouwen.
Gids voor bewustwording en inzicht zodat ook jij groeit van zelftwijfel naar zelfvertrouwen.
Break Free Gids
  • Ontdek 8 waardevolle levenslessen die jou een ander perspectief bieden zodat je bewustere keuzes kunt maken om meer te gaan stralen.
  • ​Krijg meer inzicht in jezelf door het invullen van een uitgebreide checklist waardoor je binnen 5 minuten weet waar jouw grootste uitdaging ligt.
  • Krijg inzicht in de unieke werkwijze die ik gebruik waardoor mijn klanten razendsnel vrijbreken van hun struggles en daarna volop kunnen stralen.
Als je je aanmeld voor mijn gids/nieuwsbrief vraag ik je ook om akkoord te gaan met mijn privacyverklaring
Wat je gaat leren in deze gids...
1. hoofdoorzaken twijfel
In de gids vertel ik je de drie hoofdoorzaken van onzekerheid en je ontdekt waarom het heel normaal is dat je twijfelt aan jezelf.
2. dromen & demonen
De gids bevat drie super waardevolle opdrachten waarmee jij ontdekt wat jouw diepste verlangens zijn, maar ook wat je tegenhoudt om ze te bereiken.
3. zachtkracht-model
Je ontdekt uit welke dimensies het ZachtKracht-model bestaat en na het invullen van de BalansCheck weet jij in hoeverre jouw leven in of uit balans is.
Agnes vertelt...
" Ik geloof in de kracht van authenticiteit en eigenheid. Ik geloof ook dat er echt een enorm potentieel verborgen zit in iedereen die nog niet 100% puur zichzelf is. Kun je je voorstellen wat er gebeurt als al die potentie vrijkomt? Kracht. Liefde. Geluk. Verbinding. Plezier. Zelfvertrouwen. En lots of fun!

Het is hoog tijd dat vrouwen zich vrijbreken van oude emotionele pijnen, gekochte overtuigingen en de irritante stemmetjes in hun hoofd. Dat ze weer zichzelf kunnen zijn, puur en authentiek. Ik help ze daarbij en deze gids is de beste eerste stap op weg van zelftwijfel naar zelfvertrouwen.

Want soms is het enige dat je nodig hebt, iemand die wél in je gelooft."
Lezeressen vertellen...

'Ik heb de gids in 1 ruk uitgelezen, ik herkende me bijna in alles! De ondertitel omschrijft de gids helemaal, het geeft je echt bewustwording en inzicht. Het meest waardevol vond ik de uitleg over de geheugenimprint. Ik had het nog nooit zo bekeken, maar het verklaart een hoop. Echt een hele waardevolle gids!'
Ellen Piersma

'Ik heb je gids gelezen. Wat een herkenning en bevestiging van wat ik al wist. Ik schoot vol toen je over jezelf ging vertellen. Jouw verhaal heeft veel raakvlakken met die van mij. Het stukje over pleasen en eerst voor anderen zorgen en daarmee een goed gevoel voor jezelf creëren, dat is de rode draad in mijn leven. Confronterend.'
Astrid Krol

'De woorden ‘Break Free’ en ‘strugglen’ triggerden al meteen iets bij me en ze sluiten helemaal aan op mijn wens om vrij te breken. Het grootste inzicht vond ik om te lezen dat iets waar je nu last van kan hebben, vroeger vrij onbewust kan zijn ontstaan. Ik vind het echt een prachtige gids met voor mij heel veel herkenning!'
Wendy Schellekens.
 2020 Agnes van Goolen - Alle rechten voorbehouden ♥
De Schagense Snees 30 - 8252 KM Dronten - KVK 55565964 - info@agnesvangoolen.nl