Gun Jezelf
Inzicht, Doorbraak En Groei.
Gun jezelf
inzicht,
doorbraak
en groei.
Met deze unieke giftbox creeër jij eenvoudig heerlijke momentjes voor jezelf
zodat je steeds meer inzicht krijgt in wie jij bent en wat jij nodig hebt.
Met deze unieke giftbox creeër jij eenvoudig heerlijke momentjes voor jezelf zodat je steeds meer inzicht krijgt in wie jij bent en wat jij nodig hebt.

Dit is waarom een momentje voor jezelf zo belangrijk is...

Je bent de hele dag druk in de weer. Je zorgt voor alles en iedereen om je heen en zelf ben je net even te vaak als laatste aan de beurt. Dat kun je heel lang volhouden, maar er komt een moment waarop je voelt dat het anders mag. Al is het alleen maar omdat je merkt dat het leven door je vingers heen glipt. Een momentje voor jezelf is dan alles wat je nodig hebt om weer even tot jezelf te komen.

Dit is waarom een momentje voor jezelf zo belangrijk is...

Je bent de hele dag druk in de weer. Je zorgt voor alles en iedereen om je heen en zelf ben je net even te vaak als laatste aan de beurt. Dat kun je heel lang volhouden, maar er komt een moment waarop je voelt dat het anders mag. Al is het alleen maar omdat je merkt dat het leven door je vingers heen glipt. Een momentje voor jezelf is dan alles wat je nodig hebt om weer even tot jezelf te komen.

De giftbox ‘In your Element’ bevat:
 • Het unieke Drop some Oil Wisdomcards Carddeck wat bestaat uit 55 kaarten met een spirituele boodschap plus een boekje met verklarende tekst en een bijpassende affirmatie om de boodschap extra te bekrachtigen. Dit alles verpakt in een prachtig vormgegeven en stevig doosje.

  Je krijgt iedere dag een nieuwe kans om meer jezelf te zijn en te doen wat bij jou past, maar soms is het lastig om precies te weten welke keuzes voor jou het beste zijn. Dit carddeck is een unieke manier om je intuïtie te versterken en je te verbinden met het vraagstuk dat nu in jou leeft. Stem af op jezelf, trek een kaart en ontdek wat jouw innerlijke wijsheid je te vertellen heeft. Gebruik de affirmatie om de boodschap te bekrachtigen.’

 • Een 5ml flesje etherische olie Orange+. Een olie die bekend staat als de ‘blijmaker’. Smeer een druppel over je polsen en je voelt de happiness door je heen stromen.

  ‘Als je vaak boos bent of angstig, dan helpt Orange je om deze emoties los te laten en om ruimte te creëren voor ontspanning zodat je weer wat meer kunt lachen. Je kunt dan met meer zelfvertrouwen en een heldere blik naar je mogelijkheden kijken. De olie verbindt je ook met je Innerlijke Kind (IK) en de belangrijke eigenschappen spontaniteit, vrolijkheid, geluk, en speelsheid.’

 • Een folder met aan de binnenzijde een beschrijving van wat Nine Star Ki precies is en wat je er mee kunt en aan de achterzijde een aantal toepassingsmogelijkheden voor de olie Orange+.

 • De online masterclass ‘In your Element’, bestaande uit 3 modules met ieder 6 lessen. Deze masterclass is exclusief beschikbaar voor diegene die de giftbox hebben besteld.
De online masterclass bevat:
 • ​6 lessen over het gebruik en de verschillende toepassingen van het carddeck.
  Je ontdekt unieke manieren om het carddeck te gebruiken, waaronder een waardevolle schrijfoefening waarmee je nog meer inzicht krijgt in wat jouw onbewuste je wil vertellen zodat je struggles los kunt laten en steeds meer kunt stralen.

 • 6 lessen over Nine Star Ki.
  Een algemene les met informatie over wat Nine Star Ki precies is en wat je ermee kunt en je ontdekt in deze module ook wat jouw hoofdgetal (element) is. In de overige 5 lessen wordt ieder element uitgelicht en hierin ontdek je wat jouw kwaliteiten, drijfveren en je valkuilen zijn. Je krijgt waardevolle inzichten over jezelf en je beseft dat dit is wie je bent. Als je dat kunt omarmen kun je stoppen met struggles die te maken hebben met aanpassen en het willen voldoen aan de verwachtingen van anderen.

 • 6 lessen over etherische oliën en het ZachtKracht model.
  In deze lessen leer je meer over de kracht van etherische oliën en hoe je ze kunt inzetten op de verschillende dimensies van het ZachtKracht-model. Je ontvangt uitgebreide informatie over de olie Orange+ inclusief nog meer toepassingsmogelijkheden en fijne affirmaties plus een aantal heerlijke recepten waarbij Orange+ gebruikt wordt.

Start Met Stralen!

Trek een kaart en leer te luisteren naar de fluisteringen van je ziel.
Smeer een druppel Orange over je polsen en voel de happiness stromen.
Ontdek jouw unieke zijnskwaliteiten en stap in je ZachtKracht.


Straal zoals je nog nooit gedaan hebt. Je bent het meer dan waard!

Bij regelmatig gebruik van het carddeck en de etherische olie zul je merken dat je steeds vaker loopt te stralen. Je krijgt diepgaande inzichten, die je makkelijker los kunt laten als je de olie gebruikt. Nine Star Ki geeft je niet alleen informatie over jezelf, maar ook over de mensen om je heen. Zoek van je gezinsleden maar eens het eerste element op en je ontdekt dat heel logisch is dat jouw kind bijvoorbeeld moeite heeft met stilzitten. Of waarom je man zo naar binnen gekeerd is. Zodra je weet dat dit zijnskwaliteiten zijn en iedereen uniek is, kun je stoppen met iemand willen veranderen en kun je de mooie kanten van iedereen omarmen en eenvoudiger om kunnen gaan met de minder mooie kanten. Het is goed zoals het is, ook als het niet goed is.

Wat anderen zeggen over de giftbox...
'De Nine Star Ki beschrijving klopt als een bus! Wat fijn om de bevestiging te hebben dat ik niet gek of anders ben, maar gewoon mezelf. Dat dit de eigenschappen zijn die bij mij horen en dat dat helemaal oké is. Ik heb natuurlijk ook gekeken naar het element van mijn man en ook die klopte helemaal. We snappen elkaar nu ook veel beter en kunnen er nu om lachen als de een iets doet waar de ander niets van begrijpt hahaha. En die Orange: wat een fijne olie!! Ik ben echt heel blij dat ik mezelf deze giftbox gegund heb. Dank je wel Agnes.' - Mirjam
'Vandaag dit waanzinnige carddeck binnengekregen in mijn giftbox. Ik heb gelijk voor mensen een kaartje getrokken. En stuk voor stuk waren ze spot on! Eén voor één mooie reacties. Hoe dan??? Een samensmelting van de juiste energie en kneiter mooie kaarten in handen hebben! Ik heb er geen woorden voor, totaal sprakeloos. Agnes, dank je wel, ze zijn geweldig! En oooh, dat Nine Star Ki. Ook daar: Hoe dan??? Dat gaat gewoon over mij. En dat op basis van mijn geboortedatum? Het is bijna eng whahaha.' - Cha Risma

Veel gestelde vragen

Ik heb nog nooit een carddeck gehad en weet helemaal niet hoe het werkt. Hoe gebruik ik het?
Een kaart trekken is iets magisch. Als jij je durft over te geven aan de fluisteringen van je ziel, zul je merken dat de kaarten jou de juiste boodschappen geven. Hoe je een kaart uit het deck trekt, staat beschreven in de handleiding van het carddeck. In de online training geef ik je nog een aantal mogelijkheden. Zo kun je het carddeck bijvoorbeeld ook heel goed gebruiken om erachter te komen hoe je over een bepaald onderwerp denkt. Of hoe je een voorspelling doet voor de komende week of maand.
Ik weet niet wat etherische oliën zijn en heb ze ook niet in huis. Heeft het dan wel zin om het carddeck te kopen?
Jazeker wel! De boodschappen op de kaarten zijn voor iedereen toepasbaar omdat het universele boodschappen zijn. Levenswetten die voor iedereen gelden. Ook de affirmatie die bij iedere kaart hoort kun je gebruiken zonder dat je daarbij de olie nodig hebt. Voor olie-gebruikers voegt de kaart daarnaast iets extra’s toe ter ondersteuning van de boodschap.
Wat zijn etherische oliën en is het wel veilig om te gebruiken?
Om maar meteen een antwoord te geven: JA, etherische oliën zijn veilig in het gebruik. Zolang je de richtlijnen maar volgt! Aangezien ik het ten allen tijde belangrijk vind dat je goed geïnformeerd wordt, deel ik in de online training alle belangrijke informatie over etherische oliën met je. Daarnaast geef ik je nog meer informatie over de gebruiksmogelijkheden van Orange+. Inclusief een paar heerlijke recepten!
Ik kan maar moelijk geloven dat je op basis van mijn geboortejaar weet hoe ik in elkaar steek. Hoe betrouwbaar is Nine Star Ki?
Goeie vraag! Nine Star Ki is één van de oudste vormen van Oosterse astrologie en zou oud als de weg naar Rome. Astrologie gaat er vanuit dat de positie van planeten, zon, maan en dierenriemtekens op het moment van jouw geboorte jouw karakter bepalen. Ik kan me voorstellen dat je hier je vraagtekens bij hebt, maar geloof me: het klopt echt! En als het niet klopt, dan klopt het nog, alleen heb je dan soms iets dieper te zoeken naar de verklaringen. Nine Star Ki is dus écht betrouwbaar. In de online training leg ik je precies uit hoe het werkt. Je kunt zelfs de elementen van je partner en je kinderen berekenen en ook voor hen zien dat het klopt.
Op welke dag vindt de online training plaats?
Die is niet gebonden aan een bepaalde dag! Je ontvangt van mij inlogcodes waarmee je toegang krijgt tot de online training en jij bekijkt de training op het moment dat het jou uitkomt. Er zit geen einddatum aan deze toegang dus je kunt de informatie keer op keer bekijken. Lekker makkelijk dus! 
 2020 Agnes van Goolen - Alle rechten voorbehouden ♥
De Schagense Snees 30 - 8252 KM Dronten - KVK 55565964 - info@agnesvangoolen.nl